Hvis det er Hip, er det her (arkiver): Edge Land hus med trekantet Smart Pool og levende tag af Bercy Chen Studio.


denne Austin residence By Bercy Chen Studio er ikke kun fantastisk at se på med hensyn til arkitektonisk design og interiør styling, men det er et projekt, der også tager hensyn til miljøet, landskabet og det lokale planteliv.








Edge Land residence (også kaldet Edgeland House) er en beton, stål og glas 1400 SF bopæl beliggende i Austin. Projektet berører arkitektur som stedsspecifik installationskunst og som en udvidelse af landskabet. Som med mange af Bercy Chen Studio ‘ s designs, er indflydelsen ofte hentet fra folkelige præcedenser fra forskellige kulturer. Mens essensen af projektet er fortrolig med et indiansk Pithus, har tagformen i høj grad været påvirket af den gamle kunst af origami.





det moderne hjems design integrerer hydronisk opvarmning og afkøling, geotermisk varmeveksling, faseændring termisk varmelagring, regnvandsopsamling, en smart pool, der giver en ekstra termisk masse, der binder ind i det geotermiske system og et integreret levende grønt tag.

husets forhold til landskabet både med hensyn til tilgang såvel som bygningspræstation refererer til den ældste boligtypologi i Nordamerika; pithuset. Som et pithus vil huset gennemgå en 7-fods udgravning, der får fordele fra Jordens masse for at opretholde termisk komfort hele året. Sådanne arkitektoniske indstillinger skaber muligheder for maksimal energieffektivitet ved hjælp af et foreslået integreret hydronisk HVAC-system.
de sæsonbestemte vilde blomster, der blev plantet på taget, blev udført i samarbejde med Lady Bird Johnson Vildblomstcenter ved universitetet.



plantning af taget:





billeder af byggeri og strukturelle rammer:




den trekantede smarte pool kan bruges til svømning og giver en ekstra termisk masse, der binder ind i det geotermiske system.




tekst fra arkitektfirmaet:
Edgeland Residence ligger på et rehabiliteret brunfelt og er en moderne omfortolkning af en af de ældste boligtypologier i Nordamerika, det indianske Pithus. Pithuset, typisk sunket, drager fordel af Jordens masse for at opretholde termisk komfort hele året. Ligesom denne tidløse bolig involverer Edgeland Residences forhold til landskabet både med hensyn til tilgang såvel som bygningspræstation et isolerende grønt tag og en 7‐fods udgravning‐ der får fordele fra Jordens masse for at hjælpe det med at forblive køligere om sommeren og varmere om vinteren. En sådan arkitektonisk indstilling giver mulighed for maksimal energieffektivitet, når den kombineres med højtydende systemer som det integrerede hydroniske HVAC-system. Det mekaniske system kombinerer: hydronisk opvarmning og et grønt tag for maksimal energieffektivitet.
Edgeland Residence handler om at helbrede jorden og forbedre arrene fra stedets industrielle fortid. Projektet øger bevidstheden om et aftagende naturlandskab og dets begrænsede ressourcer ved at skabe en balance mellem det omkringliggende industriområde og den naturlige flod, der bor på den modsatte side af stedet.
både visuelt og funktionelt berører Edgeland Residence arkitekturen som stedsspecifik installationskunst og som en udvidelse af landskabet. Programmet er opdelt i to separate pavilloner til opholds-og sovekvarteret og kræver direkte kontakt med de udvendige elementer for at passere fra den ene til den anden. Dette projekt sætter nye standarder for bæredygtighed, samtidig med at det giver store æstetiske kvaliteter gennem dets lille fodaftryk og integrerede mekaniske egenskaber.
alle billeder og info venligst udlånt af Bercy Chen Studio
Bercy Chen Studio LP er en arkitektur & byplanlægning firma med design/bygge kapaciteter baseret i Austin, grundlagt i 2001 af partnere Thomas Bercy og Calvin Chen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Related Posts