Tyler Perry facts for kids

Quick facts for kids
Tyler Perry

82. Oscar-palkinto, Tyler Perry-army mil-66455-2010-03-09-180359 (rajattu).jpg

82. Oscar-gaalassa
(maaliskuu 7, 2010)

syntynyt
Emmitt Perry, Jr.

13. syyskuuta 1969 (Ikä 51)

New Orleans, Louisiana, Yhdysvallat

ammatti

näyttelijä, kirjailija, valkokangas ja näytelmäkirjailija, tuottaja, ohjaaja, lauluntekijä

vuosia aktiivinen

1992–läsnä

Tyler Perry (s.13. syyskuuta 1969 New Orleans) on afroamerikkalainen näytelmäkirjailija ja näyttelijä, jonka näytelmiä ovat yleensä rohkaistakseen afroamerikkalaisia. Aloitettuaan näytelmien kirjoittamisen 18-vuotiaana Perry perusti menestyksekkään kiertueteatteriyhtiön, jonka esityksiä myytiin DVD: llä. Maaliskuuhun 2005 mennessä näytelmät olivat tuottaneet yli 75 miljoonaa dollaria lippujen ja DVD: n myynnissä. Hänet tunnetaan muun muassa Madea-näytelmistään. 16-vuotiaana hän muutti etunimensä laillisesti Emmittistä Tyleriksi yrittäessään ottaa etäisyyttä isäänsä.

filmografia

filmografia

vuosi elokuva hyvitetään
ohjaaja kirjailija tuottaja näyttelijä rooli
2005 Diary of a Mad Black Woman Ei Kyllä Kyllä Kyllä Madea, Joe, Brian
2006 Madean sukukokous Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Madea, Joe, Brian
2007 Daddy ’ s Pikkutytöt Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Ei
Miksi Menin Naimisiin? Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Terry Brock
2008 Meet the Browns Yes Yes Yes Yes Madea, Joe (cameo)
suku, joka saalistaa Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Ben
2009 Madea Goes to Jail Yes Yes Yes Yes Yes Madea, Joe, Brian
Star Trek Ei ei Ei Kyllä Admiral Barnett
I Can Do Bad All By Myself Yes Yes Yes Yes Madea, Joe
Precious Ei Ei Kyllä Ei
2010 miksi minäkin menin naimisiin? Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Terry Brock
värillisille tytöille Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Ei
2011 Madea ’ s Big Happy Family Yes Yes Yes Yes Madea, Joe
2012 Good Deeds Yes Yes Yes Yes Wesley Deeds
Madean Todistajansuojelu Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Madea, Joe, Brian
Alex Cross Ei Ei Ei Ei Kyllä Alex Cross

Soita työ

vuosi Play hyvitetään
ohjaaja kirjailija tuottaja näyttelijä rooli
1999 I Know I ’ ve Been Changed Yes Yes Yes Yes Joe
2000 I Can Do Bad All By Myself Yes Yes Yes Yes Madea
2001 Diary of a Mad Black Woman Yes Yes Yes Yes Daddy Charles / Madea
2002 Madean sukukokous Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Madea
2003 Madean Luokkakokous Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä tohtori. Willie Leroy Jones / Madea
2004 Miksi Menin Naimisiin? Kyllä Kyllä Kyllä Ei
2005 Meet the Browns Yes Yes Yes Yes Madea (ääni)
2006 Madea joutuu vankilaan Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Madea
2007 mitä pimeässä tehdään Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Ei
2008 avioliittoneuvoja Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Ei
2010 (julkaistu 2011) Laugh to Keep from Crying Kyllä Kyllä Kyllä Ei
2010 Madea ’ s Big Happy Family Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Madea
2011 Madea joulu Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Madea
tädin paikka Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Ei
I En halua tehdä väärin! Kyllä Kyllä Kyllä Ei
varattomat ja varattomat Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Ei

televisiotyöt

vuosi Näytä hyvitetään
ohjaaja kirjailija tuottaja näyttelijä rooli
2006-2012 Tyler Perry ’ s House of Payne Yes Yes Yes Yes Madea
2009-2011 Tyler Perryn Meet the Browns Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Ei
2011-2017 Tyler Perry ’ s for Better Or Worse Yes Yes Yes Yes Therapist (tv-mainos)
2013-2017 Tyler Perryn Love Thy Neighbor Yes Yes Yes Ei Madea
2018-läsnä The Paynes Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Ei

kuvia lapsille

  • Tyler Perry

    Perry kirjakaupassa 2006

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Related Posts