Hvis Det Er Hip, Er Det Her (Archives): Edge Land Hus Med Trekantet Smart Basseng Og Levende Tak Av Bercy Chen Studio.


Denne Austin, Texas residence Av Bercy Chen Studio er ikke bare fantastisk å se på når det gjelder arkitektonisk design og interiør styling, men det er et prosjekt som også tar hensyn til miljøet, landskapet og det lokale plantelivet.








Edge Land residence (Også kalt Edgeland House) er en betong, stål og glass 1400 sf bolig ligger I Austin, Texas nær Town Lake. Prosjektet berører arkitektur som stedsspesifikk installasjonskunst og som en forlengelse av landskapet. Som med Mange Av Bercy Chen Studio design, innflytelsen er ofte hentet fra dialekt presedens av ulike kulturer. Mens essensen av prosjektet er kjent med Et Indiansk Pithus, har takformen i stor grad blitt påvirket av den gamle kunsten origami.





det moderne hjemets design integrerer hydronisk oppvarming og kjøling, geotermisk varmeveksling, faseskift termisk varmelagring, regnvannsinnsamling, et smart basseng som gir en ekstra termisk masse som knytter seg til geotermisk system og et integrert levende grønt tak.

husets forhold til landskapet både når det gjelder tilnærming og bygningsytelse refererer til den eldste boligtypologien I Nord-Amerika; pit house. Som et pithus vil huset gjennomgå en 7-fots utgravning som får fordeler fra jordens masse for å opprettholde termisk komfort gjennom hele året. Slike arkitektoniske innstillinger skaper muligheter for maksimal energieffektivitet ved hjelp Av Et foreslått Integrert Hydronisk HVAC-system.
de sesongmessige wildflowers plantet på taket ble gjort i forbindelse Med Lady Bird Johnson Wildflower Center Ved University Of Texas.



planting av taket:





Bilder av konstruksjon og konstruksjonsramme:




det trekantede smarte bassenget kan brukes til svømming og gir en ekstra termisk masse som knytter seg til geotermisk system.




Tekst fra arkitektfirmaet:
Edgeland Residence ligger på et rehabilitert brownfield-område og er en moderne fortolkning av En av De eldste boligtypologiene I Nord-Amerika, Indianer Pit House. Pithuset, vanligvis nedsunket, utnytter jordens masse for å opprettholde termisk komfort gjennom hele året. Som Denne tidløse boligen innebærer Edgeland Residence forhold til landskapet både når Det gjelder tilnærming og bygningsytelse et isolerende grønt tak og en 7-fots utgravning-som får fordeler fra jordens masse for å hjelpe det å holde seg kjøligere om sommeren og varmere om vinteren. En slik arkitektonisk setting gir en mulighet for maksimal energieffektivitet i kombinasjon med høyytelsessystemer som det integrerte hydroniske HVAC-systemet. Det mekaniske systemet kombinerer: hydronisk oppvarming og et grønt tak for maksimal energieffektivitet.
Edgeland Residence handler om å helbrede landet og forbedre arrene fra områdets industrielle fortid. Prosjektet øker bevisstheten om et avtagende naturlandskap og dets begrensede ressurser ved å skape en balanse mellom den omkringliggende industrisonen og den naturlige elven som bor på motsatt side av området.
både visuelt og funksjonelt berører Edgeland Residence arkitekturen som stedsspesifikk installasjonskunst og som en forlengelse av landskapet. Programmet er delt opp i to separate paviljonger, for de levende og sovende kvartalene, og krever direkte kontakt med de ytre elementene for å passere fra den ene til den andre. Dette prosjektet setter nye standarder for bærekraft samtidig som det gir gode estetiske kvaliteter gjennom sitt lille fotavtrykk og integrerte mekaniske egenskaper.
alle bilder og info courtesy Of Bercy Chen Studio
Bercy Chen Studio LP ER en arkitektur & byplanlegging firma med design/bygge evner basert I Austin, Texas grunnlagt i 2001 av partnere Thomas Bercy og Calvin Chen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts